Overslaan en naar de inhoud gaan

Ontdek ons fietsvriendelijke vakantiedomein!

Gepubliceerd op: 09-10-2024

Ontdek ons fietsvriendelijke vakantiedomein in het hart van de Ardennen.

Ben je een fietsliefhebber en wil je de prachtige landschappen van Wallonië verkennen? Ons vakantiedomein, met het label "Fiets Welkom", is de perfecte plek voor jou! We garanderen een warm welkom en bieden speciale services voor fietsers.

Label Bienvenue Vélo

Waarom kiezen voor een verblijf met het label « Fiets Welkom »?

Sinds 2015 voldoet ons vakantiepark aan strikte criteria om je een zo aangenaam mogelijke tussenstop en/of verblijf te bieden op twee wielen. Dit is wat wij je te bieden hebben:

 

Veilige opslag en schoonmaakruimte: In de Criquielion-ruimte kun je je fietsen veilig opbergen. Daarnaast hebben we een speciale plek waar je je fiets kunt reinigen. Je vindt er een ophangsysteem voor onderhoud, een compressor voor grondige reiniging en een locker voor je spullen. Je hebt ook toegang tot een douche, en we zorgen voor een handdoek.

Espace Criquielion

Fietsvriendelijk eten: Of je nu verblijft in een van onze hotelkamers, studio’s of appartementen, we kunnen op verzoek een ontbijt en lunchpakket samenstellen, speciaal afgestemd op de behoeften van fietsers. Zo ben je optimaal voorbereid op een sportieve dag.

 

2024 Copyright Foto WBT - J.P.Remy

Visit Wallonia

Verken de fietsroutes rond La Roche en ontdek de prachtige omgeving!

Floreal La Roche ligt ideaal nabij tal van fietsroutes waarmee je de schoonheid van Wallonië kunt verkennen. Een van de hoogtepunten is de RAVeL, met lijnen 43 en 620 die Marche-en-Famenne met Erezée verbinden. Daarnaast kun je de beroemde EuroVelo 5 volgen, die La Roche-en-Ardenne met Bastogne verbindt – een absolute must voor elke fietsliefhebber.

Voor liefhebbers van mountainbiken zijn er uitdagende routes zoals het Circuit des Légendes (30 km) en het Circuit de la Meuse, die je door prachtige landschappen voeren. Daarnaast hebben we aan iedereen gedacht: dankzij de circuits met het Access-i-label zijn er ook toegankelijke routes voor personen met speciale behoeften. Voor gepersonaliseerde fietstochten kun je gemakkelijk het fietsknooppuntennetwerk volgen, met knooppunt 84 vlakbij ons vakantiedomein.

Ons team staat klaar om je te adviseren over de beste lokale fietsroutes en de beschikbare faciliteiten voor fietsers.

 

Praktische informatie

Als je van plan bent een fiets te huren, werken wij samen met betrouwbare partners zoals Ardenne Aventures en The Bike Zone, waar je zeker een fiets vindt die bij jouw wensen past.

 

Bereikbaarheid met het openbaar vervoer

  • Dichtstbijzijnde treinstation: Station Marloie, op 24 km afstand.
  • Aanbevolen buslijn: Neem buslijn 15 om ons vakantiepark te bereiken.
  • Shuttle-service (betalend): Wij beschikken ook over een shuttledienst aan om je op te halen bij het station. Meer informatie vind je op www.taxilux.be.

 

Boek nu je comfortabele tussenstop!

Mis de kans niet om een onvergetelijke fietservaring te beleven in het hart van de Ardennen. Reserveer vandaag nog je verblijf bij Floreal La Roche en bereid je voor op een ontspannen, fietsvriendelijke vakantie in een schitterende omgeving!

 

Adres en contact

Adres: Avenue de Villez 6, 6980 La Roche-en-Ardenne

Telefoonnummer: +32(0)84 21 94 46

E-mail: reception.laroche@florealgroup.be

 

Ontvangst en faciliteiten voor groepen

Een vakantie voor iedereen tegen een aangepast tarief

Onovertroffen prijs-kwaliteitverhouding

Toegankelijkheid voor personen met beperkte mobiliteit